2024. május 5. - Györgyi

Betiltott stadionban játszik a Barca

Saját, két mérőzésre betiltott stadionjában fogadhatja szombaton a Barcelonát a Real Betis csapata a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. A különleges engedélyt a spanyol sportdöntőbíróság adta ki.
2008. március 29. szombat 07:52 - Hírextra
A Betis azután fordult a testülethez, hogy a futballszövetség az Atlético Madrid stadionját jelölte ki a Barcelona elleni meccs helyszínéül. A sevillai klub azért nem fogadta el ezt a helyszínt - amint azt beadványában jelezte is -, mert vasárnap városi riválisa, az FC Sevilla lesz a Real Madrid vendége a fővárosban, s a két szurkolótábor esetleges találkozása problémákat okozhatna.

"Megszületett a döntés, amellyel nagyon elégedettek vagyunk" - mondta Pepe Leon, a Betis elnöke.
A Betis stadionját azt követően tiltották be két mérkőzésre, hogy március 15-én az Athletic Bilbao elleni bajnokin egy szurkoló egy vizes flakonnal arcon dobta Armandót, a bilbaóiak kapusát. A találkozó 2-1-es bilbaói vezetésnél félbeszakadt, a szövetség ezt az állást minősítette hivatalos végeredménynek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását