2024. május 8. - Mihály

Szegény Mrs. Cruise!

Katie Holmest állítólag utolérte a tökéletes feleségekre nehézkedő nyomás. A színésznőről kiderült, hogy az utóbbi hetekben fejfájástól és erős szédüléstől szenved. Habár az okok még tisztázatlanok, a források állítják, hogy a diéta és Tom Cruise felesé
2008. március 28. péntek 07:02 - Hírextra
Miközben Holmes igen vékonyra fogyott, még soványabb szeretne lenni, és megszállottja lett a különböző fogyókúráknak.

Nemrég, a romló egészségének bizonyítékaként, a színésznő kedvenc éttermében történt egy kis baleset, ahol sok szemtanú előtt igen elsápadt és rosszul lett. Erőtlenül mászott ki az étteremből, és kapaszkodott az ajtófélfába, mielőtt az egyik testőre elvezette volna a rá várakozó autójáig.

Tom Cruise felesége egészségügyi problémáira úgy reagált, mintha azok a magas energiájának és intenzitásának eredménye, ami párosul a szigorú természetével.

Egy bennfentes a következőket nyilatkozta:

- Katie már hónapok óta nem alszik rendesen. Fáradt és kimerült a nap nagy részében, mert Tom állandóan ideges, és szinte mindennap ébren vannak még éjfél után is. Határtalan energiával rendelkezik, felesége azonban nem tud vele lépést tartani.

Emellett, Cruise napokra eltűnt minden magyarázat nélkül, Katie-t pedig otthon hagyta, hogy vigyázzon Suri-ra és a házra. Tom arra kérte Katie-t, hogy felügyelje a Beverly Hills-i házuk belső kivitelezésének munkálatait, mert szerinte az otthon egy státusz szimbólum, és azt várja feleségétől, hogy a nagyszerűn túl juttassa ezt sikerre, hogy legyen mivel hencegnie. Katie azonban összeomlik férje egyáltalán nem realisztikus elképzeléseinek megvalósítása miatt.

Nos, azért azt hozzá kell tennem, hogy a történetnek körül-belül csak 60%-a valós. De őszintén szólva, semmiképp sem lehet egyszerű Tom Cruise nejének lenni.

Más, de ugyanúgy a színésznővel kapcsolatos hír, hogy Katie mindeközben tervezi a visszatérést. Nemrég együtt ebédelt a volt menedzserével, John Carrabino-val. Úgy hírlik, hogy szeretne újra filmezni, és ez a találkozó volt a visszatérésének kezdeti lépése.

Az utolsó filmje 2005-ben jelent meg, de nem hozta meg a várva várt sikereket, mint ahogy arról már korábban cikkeztünk.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását