2024. április 20. - Tivadar

Palik szenzációs eredménnyel büszkélkedhet

Szenzációs eredménnyel büszkélkedhet a műsorvezető. Palik László napok óta a föld fölött 10 centivel jár. Ennek pedig nem más az oka, minthogy végre remek eredményeket ért el ez európai tereprally bajnokságban. Laci családja egyáltalán nem veszi zokon, ho
2008. március 27. csütörtök 07:37 - Hírextra
- Összetettben jelenleg a harmadik helyen állunk, ez nagyon jó eredmény. Most készülök a magyar futamra, remélem folytatodik a sikerszéria. A versenyt körülbelül úgy kell elképzelni, mint a Dakart. A talajviszonyok, a lebonyolítás nagyon hasonló, annyi a különbség, hogy hétvégi versenyek vannak, rövidebbek a szakaszok és kevesebb a versenynap is.

Laci családja egyáltalán nem veszi zokon, hogy hétvégenként az autóversenyzésé a főszerep.

- A családom így kapott engem. Teljesen természetesnek veszik, hogy ezzel töltöm a szabadidőmet. Amióta a fiam megszületett, azóta sem állok másképpen az autóversenyhez. Azt gondolom, hogy ha a gyerek változtat a sporthoz való hozzáálláson – és itt nem csak az autósportra gondolok – azonnal abba kell hagyni, mert megosztja a figyelmet. Nálunk ez fokozottan igaz, hiszen nem csak a saját, de a navigátorom testi épségét is veszélyeztetem, ha nem figyelek kellőképpen.

A tévés a Reggeliben azt is elmondta, szeretné, ha Vilike csillogó szemmel drukkolna neki ahelyett, hogy aggódik érte.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását