2024. május 4. - Mónika, Flórián

Három évig bújkált három körözés elől

Két toplistás körözött bűnözőt fogtak el a rendőrök Nyíregyházán; a három, illetve egy éve keresett személyeket a célkörözési csoport alapos információgyűjtése eredményeként a bevetési szolgálat kommandósai vették őrizetbe - közölte a Szabolcs-Szatmár-Ber
2008. március 27. csütörtök 13:53 - Hírextra
Az egyik férfire a közúton, egy körforgalmi csomópontban csaptak le a speciális egység tagjai. Feltartóztatták azt a kocsit, amelyben a 36 éves férfi ült, s miután ellenállást tanúsított, testi kényszerrel emelték ki a járműből és megbilincselték - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A főhadnagy ismertetése szerint a férfit három éve keresték, ellene három körözés volt érvényben tízmilliós kárértékű csalásokért, illetve kétéves börtönbüntetése letöltésének elmulasztása miatt, sőt jelenleg is több büntetőeljárás van folyamatban ellene.

A másik körözött férfit egy éves börtönbüntetésének letöltése és csalás miatt körözték. A 26 éves férfi egy éve bujkált, most egyik barátja lakásából lépett ki az utcára, amikor a kommandósok lecsaptak rá. A férfi ellenállás nélkül adta meg magát - mondta a sajtószóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását