2022. szeptember 26. - Jusztina

Renée és a mogyoróvaj

A színésznő is szerepet kapott George Clooney legújabb filmjében. Renée Zellweger számára egy álom volt új filmje forgatása. Legalábbis ezt nyilatkozta egy angol magazinnak. A Bőrfejűek című vígjáték az 1920-as években játszódik, és George Clooney rendezi
2008. március 24. hétfő 11:32 - Hírextra
A színésznő az InStyle magazin áprilisi számában mesélt a forgatásról: - Hallottam, hogy George barátom új filmet készít. Rögtön lecsaptam rá. Mikor elárultam neki, hogy nagyon érdekelne a dolog, megkért, hogy ha már ennyi lelkes vagyok, vigyek pár mogyoróvajas szendvicset is. Persze – mondtam. Milyet kérsz?

A vígjátékban a már említett két színész mellett a ’The Office’ című film sztárja, John Krasinski is szerepet kapott. - Csodálatos volt vele dolgozni – nyilatkozta Renée.

A filmben látható focijelenetekről azonban már nem mesélt ennyire lelkesen. - Szegény én, egész nap bámulnom kellett, ahogy a fiúk kergetik a labdát – mesélte nevetve.

Az interjút olvasva úgy tűnik, hogy Renée végre talpra állt. Pedig házassága a country zenész Kenny Chesney-vel tiszavirág életűnek bizonyult. - Voltak rossz pillanataim. De sosem tartottak sokáig padlón. Megráztam magam, és mentem tovább – mondta a 39 éves színésznő.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását