2024. április 26. - Ervin

Jodie kórosan sovány

Vajon a színésznőt is utolérte az anorexiahullám, vagy nincs mit ennie?Szinte nem is lehet ráismerni Jodie Fosterre azokon a fotókon, amelyek a legújabb filmjének premierjén készültek. Pedig a színésznő nem arról ismert, hogy szolgai követője lenne az akt
2008. március 24. hétfő 14:51 - Hírextra
Ezért is érthetetlen, hogy miért fogyasztotta magát ilyen ijesztően soványra.

Úgy tűnik, sajnos a sztár is áldozatul esett annak a divatnak, amit manapság Angelina Jolie és Madonna visz tökélyre. Fakó bőr, eres kezek, kilógó csontok – úgy tűnik, manapság ezzel hódítanak a hollywoodi filmcsillagok.

Jodie-re új családi filmje, a Nims Island bemutatóján csodálkoztak rá a paparazzik. Az Oscar-díjas színésznő decemberben még kifogástalan külsővel hódított a vörös szőnyegen, most azonban az ember életkedve is elmegy tőle, ha ránéz.

Vajon a két kisfia eszi el előle az ételt? A 45 éves színésznő már korábban is említette, hogy két eleven kölyökkel nem könnyű az élete. - Ha két fiad van, akkor könnyen összeszedhetsz egy-két véletlen monoklit a szemedre. Ne csodálkozz, ha rálépnek a lábadra, sőt, a hisztire is készülj fel, ha vásárlás nélkül akarsz kijutni a játékboltból – nyilatkozta.

Jodie az elmúlt évben megtörte a hallgatást, és 14 éve tartó leszbikus kapcsolatáról is őszintén mesélt. A hölgyet Cydney Bernardnak hívják, és a színésznő szerint csodálatos társ, aki jóban-rosszban kitart mellette.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását