2024. április 29. - Péter

Pihenőnapot kaptak Csehék

Új összetételben küldi a medencébe a 4x200 méteres férfi gyorsváltót a magyar szakvezetés az eindhoveni úszó Eb esti döntőjében. Ezt Kiss László szövetségi kapitány tudatta az MTI-vel.
2008. március 23. vasárnap 14:21 - Hírextra
Elmondása szerint a változtatást az indokolja, hogy a délelőtti selejtezőt az ötödik legjobb idővel, országos rekorddal teljesítő négyesből hárman is érintettek a hétfői zárónap egyik legfontosabb magyar számában, 400 m vegyesen, ezért jobbnak látták, ha vasárnap délutánra már pihenőt adnak az első emberként egyénileg is magyar csúcsot repesztő Cseh Lászlónak, továbbá Kerékjártó Tamásnak és Kis Gergőnek egyaránt.

Ennél fogva egyedül Gercsák Balázs képviseli majd a délelőtti csapatot a De Tongelreep uszoda központi medencéjében az esti fináléban, ahol az új váltótársak Kovács Norbert, Nagy Péter és Takács Krisztián lesznek.

A kapitány hozzátette még, hogy egyébként sem igen léphetett volna előrébb a magyar négyes, sőt még az ötödik hely megtartása se nagyon ment volna, mivel a délelőtthöz képest több, ott tartalékosan szereplő nagy rivális - például az olasz, az orosz és a lengyel - is a legerősebb összetételű csapatát indítja a döntőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását