2024. május 3. - Tímea, Irma

Steve Irwin állatkertje megújul

Turisztikai látványossággá akarja átalakítani a híres "krokodilvadász" Steve Irwin állatkertjét az özvegy: a parkot kibővítik, az első látogatókat 4-5 év múlva várják.
2008. március 22. szombat 12:12 - Hírextra
Terry Irwin és Steve fivére, Bob csütörtökön mutatták be a terveket, amelyek szerint a jelenleg 28 hektáros queenslandi vadasparkot 400 hektárosra bővítik, a szafariparkban pedig egy 350 szobás hotelt is felhúznak. Irwin felesége abban bízik, hogy egy nap az élményközpont Ausztrália legfontosabb turisztikai látványosságai között szerepelhet. "Szeretnénk a legfőbb turisztikai célponttá válni, valahogy úgy, mint Disneyland" - nyilatkozta.

Az amerikai születésű Terry elmondta: a megépülő élményparkban a látogatók első kézből érintkezhetnének a vad természettel, s akár éjszakai sétákat is tehetnének, vagy egyszerűen csak élvezhetnék az elsőrendű szolgáltatásokat.

A bemutató alkalmával Terry egyben cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint gyerekeivel, Bindivel és Roberttel vissza akarna térni az Egyesült Államokba. "Az Australia állatkert az Irwin családhoz tartozik, és ez így is marad" - mondta.

A veszélyes kalandjairól, és lelkes természetvédőként ismertté vált Steve Irwin egy víz alatti forgatás alkalmával halt meg, szíven szúrta egy tüskés rája a Nagy-korallzátonynál.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását