2024. április 19. - Emma

Ünnepi MÁV- és Volán-menetrend

Ünnepi, megerősített menetrenddel készül a húsvétra a MÁV és a Volán - tájékoztatták a közlekedési társaságok az MTI-t csütörtökön. A MÁV-START Zrt. MTI-nek eljuttatott közleménye szerint vasárnap az ünnepi menetrend lesz érvényben, míg hétfőn a vasárnapi
2008. március 20. csütörtök 13:21 - Hírextra
A várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálására a MÁV-START a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon megerősített, a szokásosnál több kocsival közlekedteti a szerelvényeit.
A Volán tájékoztatása szerint szombaton a szabadnapnak, vasárnap a munkaszüneti napnak, hétfőn pedig a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelő menetrend alapján fognak közlekedni a Volán társaságok autóbuszjáratai. Pénteken és kedden a tanítási szünet idejére érvényes menetrend szerint indulnak a buszok.

A cég közleményében az áll, hogy a Volán társaságok az általános közlekedési rendtől eltérően is közlekedtethetik majd járataikat húsvét idején. Ezekről az utazás megkezdése előtt a területileg illetékes Volán társaságok adnak felvilágosítást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását