2024. március 29. - Auguszta

Pestre jön a fél Queen

Budapesten is fellép ősszel induló - hét hét alatt 14 országot érintő - turnéja keretében a brit Queen együttes, amely 13 év után újra albummal jelentkezik. Az "új" Queen három évvel ezelőtt koncertezett a Budapest Sportarénában Paul Rodgers énekessel a "
2008. március 20. csütörtök 15:46 - Hírextra
A turné a tervek szerint szeptember 16-án, Moszkvában indul. A "királyi" csapat koncertsorozata során a magyar és orosz rajongókon kívül megörvendezteti orosz, lengyel, szerb, német, spanyol, francia, spanyol, cseh, olasz, belga, holland és svájci híveit is. Lengyelországban ingyenkoncertet adnak a gdanski hajógyárban, a Szolidaritás szakszervezet bölcsőjében. A turné több brit koncert után a londoni Wembleyben ér véget.

A hetvenes és nyolcvanas évek nagyszerű rockegyüttesének frontembere, Freddie Mercury halála után a csapat az új évezredben tért magához, miután Rodgers, a Free egykori énekese
csatlakozott Brian May gitároshoz és Roger Taylor doboshoz, az eredeti Queen tagjaihoz. John Deacon basszusgitáros már visszavonult az aktív zenéléstől, nem vett részt a legutóbbi turnén, s a következőhöz sem csatlakozik.

Az együttes mintegy két héttel turnéja kezdete előtt adja ki új stúdiólemezét. Ennek különlegessége, hogy a Queentől 13 éve nem jelent meg új korong. Az új albumnak egyelőre még nincs címe, dalai tavalyi és idei szerzemények.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

...
2008. június 19. 15:23
Kedves Sanda-Bandzsa Tibike!
Megkérünk, hogy a jövőben lennél szíves inkább A JÓ ÉDES ANYUKÁD ALTESTÉT tele spam-elni ! Köszönjük.
sandrativadar
2008. június 19. 11:02
QueenFan
Freddie Mercury-ról készült honlap, mindennel, amit csak tudni, nézni, hallgatni és hallani lehet a világ egyik leghíresebb és felejthetetlen művészéről. Azoknak ajánlom, akik rajongók, vagy akikből az lehetne:)

http://queenfan.gportal.hu/
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását