2024. május 2. - Zsigmond

Mallory Jolie-Pitt

Maddox már fontos döntésekben is részt vállal a Brangelina-klán életében - elnevezte születendő húgát. Az már jól megszokott, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt élenjárók a sztárhóbortokban - a világmegmentéstől az adoptálásig.
2008. március 20. csütörtök 11:23 - Hírextra
Most is véghez vittek egy testcserés támadást. Ikreik még meg sem születtek, a nevek azonban már most ismertek. Legalábbis a lánybabáé, hála Maddox-nak. A páros első gyereke kapta a megtisztelő feladatot, hogy nevezze el legújabb húgát, ő pedig a Malloryt választotta a kedvenc filmje egyik szereplője után. Mad megőrül a Spiderwick Krónikák című moziért, mióta múlt hónapban Angie elvitte megnézni.

A hatalmas bejelentést nem a színes família egyik tagja, hanem a névforrást alakító színésznő, Sarah Bolger tette. A hölgy mostanában sok időt tölt a világ leghíresebb családjával, mert Maddox találkozni szeretett volna kedvenc filmszereplőjével. Az aktor gyakran kíséri el Jolie-t a terhes tornára is, ahol a Föld Anyja fizikailag is rákészül a dupla szülésre. Ami nem is árt, hiszen több ismerősük is megerősítette, hogy Angelina hiába élvezi az áldott állapotát, az ikrek még neki is megterhelők.

Az új Brangelina babák érkezésének időpontja még hétpecsétes titok, az azonban már biztos, hogy Franciaországban jönnek majd a világra. Az Oscar-díjas szépség édesanyja ugyanis a bagettek hazájából származik, és az volt az utolsó kívánsága, hogy a következő csemete ott szülessen meg. A kérés rögtön duplán teljesül majd, mivel egy fiú és egy lány is növekszik csinos mamájukban.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását