2024. május 6. - Ivett, Frida

Embercsempészek a határon

Egy marokkói és egy pakisztáni állampolgárt vett őrizetbe a rendőrség embercsempészet megalapozott gyanúja miatt csütörtökön. A gyanúsítottak Ausztriába akartak juttatni három pakisztánit, akik december közepe óta a debreceni menekültállomáson tartózkodta
2008. március 20. csütörtök 16:33 - Hírextra
Kocsis Tünde alezredes elmondta: a hegyeshalmi határtérségben tartóztatta fel a spanyol rendszámú személykocsit a rendőrség. A járművet spanyol tartózkodási engedéllyel rendelkező marokkói állampolgár vezette, akinek hiányosak voltak az úti okmányai. A mellette ülő pakisztáni okmányai viszont rendben voltak.

Hátul ült a három határsértő pakisztáni férfi, akik személyazonosságot igazoló dokumentumot nem tudtak felmutatni, csupán más nevére Spanyolországban kiállított munkavállalási kérelem volt a tarsolyukban.

A marokkói meghallgatásakor elismerte, hogy mire készültek. A három okmányok nélküli pakisztáni férfit a győri idegenrendészeti szálláson helyezték el.
Az ügyben a vizsgálat tart - mondta a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását