2024. május 5. - Györgyi

Országos csúccsal a döntőben

Elsőként és országos csúccsal jutott be a selejtezőből a csütörtöki fináléba Kis Gergő a 800 m férfi gyorson, amely először szerepel hivatalos számként a programban az eindhoveni úszó Európa-bajnokságon.
2008. március 19. szerda 11:17 - Hírextra

Az ajkaiak kiválósága, aki kedden 400-on javította meg eddigi legjobbját, szerdán a kétszer akkora távon sem adta alább: 7:57.33 perc alatt ért célba, jócskán megjavítva a budapesti ob-n tavaly július 28-án elért 7:58.75-ös rekordját.

A szerda délelőtti kvalifikáció piros-fehér-zöld szempontból egyik "legsűrűbb" számában, 100 m női gyorson a három induló közül senkinek sem jött össze az elődöntő. Még a legjobb, Mutina Ágnes is csak a 22. lett (56.34 mp), igaz, ezzel az egyéni csúccsal legalább csatlakozott az olimpiai B-szintesekhez, Tompa Orsolyának viszont be kellett érnie a 33. (56.92 mp), Hosszú Katinkának pedig a 49. helyezéssel (58.05). Verrasztó Evelyn is ott volt a nevezettek sorában, de edzői úgy döntöttek: jobb, ha pihen, s kihagyja ezt a sprintszámot.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását