2024. április 26. - Ervin

Most tudjuk meg kik mennek Pekingbe

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtökön, a délutáni órákban hozza nyilvánosságra, mely kézilabdacsapatok vehetnek részt Ázsiából a pekingi olimpián - olvasható a CAS honlapján. A női együtteseket érintő döntés kihatással lehet a magyar válogatott
2008. március 19. szerda 12:05 - Hírextra

Az ázsiai szövetség (AHF) által rendezett első tornán óriási meglepetésre a kuvaiti férfi és a kazah női válogatott szerzett kvótát, a nemzetközi szövetség (IHF) azonban bírói részrehajlás és csalás gyanúja miatt decemberben törölte az eredményeket és új viadalt írt ki, amelyen már a dél-koreai férfi és női gárda diadalmaskodott. A dél-koreai és a japán együtteseken kívül más csapatok nem indultak ezen a tornán az AHF bojkott felhívását elfogadva.

Mivel az AHF és az IHF nem tudott megegyezni a vitás kérdésben, így abban állapodtak meg, hogy a CAS döntsön az ügyben. A bíróság szerdán hallgatja meg a feleket, és csütörtökön délután teszi közzé az ítéletet. A női együtteseket érintő döntés kihatással lehet a magyar válogatott jövő hétvégi olimpiai selejtezőjére is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását