2024. április 26. - Ervin

Még sincs veszélyben Madonna házassága

Bár bizonyos híresztelések szerint Madonna és Guy Ritchie házassága a vége felé közeleg, Madonna sajtósa azt nyilatkozta, hogy a pár közt minden rendben van, eszük ágában sincs elválni, hiszen remekül érzik magukat egymással. A pletykák akkor kaptak lábra
2008. március 19. szerda 07:02 - Hírextra
Guy Ritchie két alkalommal is hiányzott Madonna mellől: egyszer február elején nem kísérte el őt Malawiba egy rendezvényre, majd pedig múlt héten maradt otthon, mikor párját a rock and roll halhatatlanjai közé választották. Brit bulvárlapok jelentették, hogy a sztár házassága valószínűleg nem fog már sokáig tartani, hiszen láthatólag van valami zűr Madonna és Guy között, ha a férfi ilyen jelentős eseményekre nem kíséri el feleségét. Madonna sajtósa, Liz Rosenberg azonban cáfolta a pletykákat. Így nyilatkozott: „Boldogan jelenthetem be, hogy Mr. És Mrs. Ritchie még mindig boldog házasságban élnek.”

Liz Rosenberg szerint a pletykák azért kaptak szárnyra, mert a pár a világ más-más táján dolgozott, és ritkán jelentek meg együtt: Madonna az új albumát, a Hard Candy című lemezt promotálta, míg Guy Ritchie új filmjét, a RocknRollat készítette. A sajtós nyilatkozata szerint a pár újra együtt van londoni otthonában, és nagy boldogságban élnek gyermekeikkel, a hétéves Roccóval, a tizenegy éves Lourdes-dal és a malawi kisfiúval, akit örökbe szeretnének fogadni. „Minden jó és csodás” - tette hozzá Rosenberg.
Forrás: okmagazine.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását