2024. május 18. - Erik, Alexandra

Három úszónk is finalista

A matinés remeklést - második és harmadik idő a selejtezőben - folytatta az esti elődöntőben is Szepesi Nikolett és Verrasztó Evelyn: mindketten bejutottak a szerdai döntőbe 200 m háton.
2008. március 19. szerda 06:45 - Hírextra

Szepesi, a Kőbánya SC 20 éves kiválósága elődöntős futamában hajszállal lett csak második, nagyszerű, 2:09.46 perces idővel. Ez az összesítésben is a második helyet érte.

A nyolc közé lépett a júliusban 19 esztendős Verrasztó, a jelen sokoldalúságban legelső magyar női úszója is. A Jövő SC kitűnősége - szemben a legnagyobb riválisokkal, akik Kiss László szövetségi kapitány szerint délelőtt csak annyit adtak ki magukból, amennyi a továbbjutáshoz feltétlenül kellett - Szepesihez hasonlóan odatette magát, a küzdőképesség jutalma nem is maradt el: futamában szintén másodikként végzett 2:10.91-gyel, s az ötödik idő birtokosaként lett döntős.

Ugyancsak lesz magyar szereplője a 100 méteres férfi mellúszás szerda esti döntőjének: Bodor Richárd, a pécsiek Eb-bronzérmese, aki március 10-én múlt el 29 éves, a keddi fináléban 1:01.48 perccel a nyolcadik időt úszta, ezzel még éppen "besurrant" a legjobbak mezőnyébe.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását