2024. május 17. - Paszkál

A világ legkisebb anyukája

A világ legkisebb anyukájaként be akar kerülni a rekordok könyvébe egy mindössze 73 centiméter magas asszony Kentucky amerikai szövetségi államban. A Cincinnatiban élő, üvegcsontbetegséggel született Stacey Herald kislánya - az asszony második gyermeke -
2008. március 19. szerda 11:20 - Hírextra

"Egész életemben azt mondták nekem, hogy nem lehet gyermekem" - emlékezett vissza a 33 éves asszony a WLWT helyi televíziós adó jelentése szerint. Az orvosok azzal ijesztgették, hogy valószínűleg sem ő, sem ő sem a magzat nem élné túl, ha teherbe esne.

Stacey Herald azonban február elején másodszor is állapotos lett. Az elsőnél az orvosok magzatelhajtást ajánlottak, amit ő nem fogadott el. Míg azonban a most 18 hónapos Katira szintén üvegcsontbetegséggel született, addig az újszülött makkegészséges és magassága felnőtt korában elérheti majd a szokásosat.

A Guinness Rekordok Könyvének szerkesztősége most vizsgálja, vajon Stacey Herald, mint a világ legkisebb növésű anyukája, megérdemli-e, hogy bekerüljön a rekordok jegyzékébe.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását