2024. május 2. - Zsigmond

Szexért késelt a nő

Két év börtönbüntetésre ítélte hétfőn a Somogy Megyei Bíróság azt a nőt, aki tavaly augusztusban csaknem halálra késelt egy kaposvári taxist - jelenti a HavariaPress. A nő a bíróság előtt azzal védekezett, hogy régóta ismerte a taxist, aki a kérdéses napo
2008. március 18. kedd 06:55 - Hírextra
Ezt azonban a taxis is tagadta, és a bíróság sem látta bizonyítottnak, ezért a vádiratnak megfelelően életveszélyt okozó testi sértésben mondta ki bűnösnek a 31 éves vádlottat. A vádirat szerint a nő a kérdéses napon már kora reggeltől italozott, majd taxit hívott, de útközben eszébe jutott, hogy mobiltelefonját az egyik kocsmában hagyta, ráadásul pénze sincs. A taxis erre visszavitte a kaposvári belvárosba és elzavarta, emiatt viszont az ittas nő dühében egy konyhakést vett magához, majd visszatért a kaposvári vasútállomás előtti taxisdrosztra, ahol megkarcolta a taxi oldalát.

Ekkor a sofőr kiszállt, hogy felelősségre vonja, ám a nő csak erre várt: hasba szúrta a férfit, majd elfutott. A szúrás miatt a taxis olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani. A történtek miatt az első fokon eljáró bíróság két év börtönbüntetésre ítélte a nőt, a döntés azonban a fellebbezések miatt még nem jogerős.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását