2024. május 21. - Konstantin

Visszavették a focistát

Ottmar Hitzfeld, a Bayern München vezetőedzője megbocsátott Martin Demichelisnek, a csapat argentin válogatott labdarúgójának és hétfőn visszavette a keretbe. "Elnézést kért a viselkedéséért, ezzel részemről ez az ügy le van zárva" - mondta Hitzfeld.
2008. március 17. hétfő 20:27 - Hírextra

A futballista szombaton azért nem játszott a Cottbus ellen idegenben 2-0-ra elveszített bajnokin, mert nem volt hajlandó védekező középpályásként pályára lépni. "Én belső védő vagyok, erre a posztra igazoltak, az argentin válogatottban is itt játszom" - jelentette ki Demichelis csütörtökön, amikor arról értesült, hol kívánja őt Hitzfeld szerepeltetni. A tréner ezután kizárta a játékost a keretből.

Udo Lattek, aki a 70-es években többek között Sepp Maier és Franz Beckenbauer edzője volt a bajor klubnál, a DSF sportcsatorna vasárnapi Bundesliga-magazinjában azt mondta, hogy nála ilyesmi nem fordulhatott volna elő.

"Ha Demichelis ezt nálam csinálja, akkor a hajánál fogva kirángatom a müncheni repülőtérre, felteszem az első Buenos Airesbe induló gépre, majd utána küldöm a Németországban maradt cuccait, de a postaköltséget kifizettetem vele." - fogalmazott.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását