2024. április 23. - Béla

Ülésnek álcázta magát

Ülésnek álcázta magát egy török férfi, aki hétfőn hajnalban egy bolgár autó utasaként akart Magyarországra jutni - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
2008. március 17. hétfő 18:29 - Hírextra

Pál János elmondta: a bolgár rendszámú személyautóban négy bolgár állampolgár jelentkezett belépésre. Az útlevélkezelőnek azonban a gépjármű ellenőrzése során feltűnt, hogy a jármű hátsó ülése nem szabványos. A tüzetes vizsgálat során kiderült, hogy az eredeti ülést kiszedték, s annak helyén egy pléddel letakart személy ült, aki ülésnek álcázta magát. Az álülés mellett közvetlenül két bolgár férfi ült, eltakarva annak sajátosságait, hibáit.

A vizsgálat megállapította, hogy a letakart férfi török állampolgár, aki csak érvényes török magánútlevéllel rendelkezett, de érvényes vízummal nem. A török férfit a bolgár állampolgárok szerették volna az Európai Unióba becsempészni.

A bolgár állampolgárokkal szemben a büntetőeljárást a román határőrizeti szerv folytatja le, embercsempészet bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását