2024. május 3. - Tímea, Irma

Szex - Egy nehéz nap éjszakája

Este 10 óra van. Már ágyban fekszel a pároddal, de ő könyvet olvas. Kicsit fáradtnak érzed magad, de a kedvesed ébernek tűnik, és úgy gondolod, hogy lehet valami. A barátnőd jó éjszakát kíván neked.
2008. március 14. péntek 18:52 - Hírextra
Azt gondolod, hogy biztosan fáradt, és nem akar játszadozni veled. De ő úgy gondolja, hogy már jó ideje nem voltatok együtt. Az est végére már nagyon elfáradtok mind a ketten.

Az jár a fejedben, hogy egy jó éjt puszi talán segíthet.

Gyorsan adsz neki egy csókot, majd visszafekszel a helyedre.

A kedvesed azon kezd filozofálni, hogy talán megtehetné a következő lépést, de tart attól, hogy visszautasítod.

Te pedig a reakcióját úgy értékeled, hogy igazad volt, nincs kedve hozzá.

Közelebb húzódik hozzád, de folytatja az olvasást.

Azt gondolja, hogy ha van kedved hozzá, érezni fogja a közeledést, és ő is közeledni fog, és akkor szexelhettek.

Neked pedig az jár az agyadban, hogy nagyszerű, nem elég, hogy nem fogtok szeretkezni, de még át is jön a te térfeledre.

Nehéz dolog a szexet kezdeményezni. Kényelmetlenül érezzük magunkat, ha a szexről kell beszélni, és meg kell osztani a másikkal a legbensőbb érzelmeink. Van egy öreg pizsamapartis játék, amit nagyon sokszor játszottunk gyerekkorunkban. Párt alkotsz valakivel, és meg kell oldani egy feladatot közösen (ilyen például a szendvicsgyártás). Nem beszélhettek, és nem írhattok le semmit, és csak te tudhatod, hogy mi a feladat. Viszont közösen kell végrehajtani, és a másik félnek kell először lépnie.

Ez a pizsamapartis játék mindig sok röhögéssel végződött. De ugyan ez a játék az életben már korántsem ennyire mulatságos, sokkal inkább frusztráltnak és sértődöttnek érzitek magatokat.

Az első fontos lépés, hogy kerüljétek el a félreértéseket, tedd nyilvánvalóvá, hogy mit szeretnél, mi a fontos neked, és minek örülnél, ha megtörténne. Tölts egy kis időt egyedül, és gondold végig, vagy írd le őszintén, hogy milyen a szexuális stílusod. Kezdj el kutakodni, mert rengeteg mindent találhatsz ebben a témakörben..

Ha tisztáztad magadban, hogy mit is vársz el, akkor itt az ideje, hogy kitaláld, hogy ezt hogyan fogod megosztani a partnereddel. Szóba hozhatod tévézés közben, vagy mikor autóztok valahova. Írhatsz neki üzenetet is, amit a párnáján hagysz. De kitalálhattok egy olyan játékot is, aminek segítségével könnyebben beszéltek a szexről – még ha úgy is döntöttetek, hogy egyikőtök sem akar erről beszélni.

A nonverbális kommunikáció nagyszerű szerepet játszhat a szex kezdeményezésében, és abban is, hogy a szexuális kezdeményezésről beszélgessetek – ha, és csak akkor, ha először tolmácsolod a partnerednek, hogy mi a nem verbális kommunikációd lényege. Más esetben nagy az esélye, hogy félreértelmezhető az, amit igyekszel közölni vele.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását