2024. május 2. - Zsigmond

Hogy hódíts meg egy fiatalabb lányt

Emlékszel még, mikor húszévesen nézegetted a gyönyörű, barna lányokat, akik habár egyidősek voltak veled, mégis éretlennek és fejletlennek tartottak. Igen, ők azok a lányok, akik a harmincas éveik elején járó pasikkal kezdtek randizni.
2008. március 14. péntek 06:52 - Hírextra
És most, hogy már te is harminc és egynéhány éves vagy, még mindig nem tudod megszerezni őket, mert most is idősebbre vágynak. Ki érti ezt?

Itt az ideje, hogy elkezdj fiatalabb nőkkel ismerkedni! Nem kétséges többé, hogy mi vonzza a nőket a korosabbak felé. Korosabb alatt ne azt értsd, hogy egy huszonöt éves lány és egy hetvenkét éves férfi. Elég mindössze néhány évvel idősebb is. Egy húsz éves lány tehát egy harmincassal akar kezdeni! Ha harminc éves, akkor negyvenessel. Érted már? Miért csinálják ezt?

Először is ismerd meg, hogy él ma egy fiatalabb nő!

Olyan dolgokra vágyik, amiket még sosem próbált ki! Oda megy bulizni és táncolni, ahol új emberekkel ismerkedhet meg. Néhány hónapos kapcsolat után újra harcban áll! Szereti az izgalmakat, szingli bárba megy és nem hagyja ki azokat a randikat, ahova piros Porscheval mennek érte. Csütörtökönként csajos estét tart, míg pasija a haverokkal lóg! Amikor erre pasija rájön, szakít. Néhány nap múlva mindketten rájönnek, mennyire szeretik egymást valójában, és máris házassági fogadalmat kötnek. Valójában mindketten rettegnek az egyedülléttől. Ha Jimmy nem akarja újra kezdeni, akkor sem törik össze, újra elkezdi az éjszakai bulizást.

Miután rájön, hogy a Jimmy-féle srácok szava hamar elillan, kezdi megbecsülni az idősebbeket! Rájön, hogy határozottságra és megbízhatóságra van szüksége. Egy erős férfire vágyik, aki megvédi őt a ragadozóktól. Persze a mai lányok fel vannak vértezve, de az idősebb férfi inkább a családot sejteti számukra. És bizony még mindig imádják, ha biztonságban érzik magukat, és a hosszú távú kapcsolatban reménykedhetnek.

De ma már a biztonságon túl más is számít. Nem olyan egyszerű ám kielégíteni. Izgalomra vágyik, állandóan! Olyan férfit akar maga mellett tudni, aki sosem mulasztja el orálisan kielégíteni őt; aki a testének minden rejtett zugát fel akarja fedezni; és nem sajnálj az időt a közös szex-felfedezésekre! Mára eljött az idő, amikor ezeket becsüli.

Most már csak meghódítani kell! Hogyan?

Nem minden nőt lehet azonos módon elcsábítani, főleg, ha még nem élte át az első igazi szerelmet! De ez még ne tartson vissza, hogy flörtölj egy húszéves lánnyal! Valakinek kifejezetten imponál, míg mások visszautasítják majd a közeledésed! Ha nem akarsz kosarat kapni, kövesd a tippeket!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását