2024. április 25. - Márk

Három napon át pörög a csocsó

Három napon át pörög a csocsó a SÍN Kulturális Központban a március 21-23. közötti 6. Csocsó Országos Bajnokságon és Világbajnoki Selejtezőn, emellett kulturális programokkal, táncelőadással, filmvetítéssel, gyermekprogrammal várják az érdeklődőket.
2008. március 14. péntek 15:39 - Hírextra

A csocsóversenyek általában a tapasztaltabb játékosoknak szólnak, ezzel szemben az idei világbajnoki fordulón kiemelt figyelmet szentelnek azoknak, akik csak elvétve, vagy soha nem láttak asztalifoci-bajnokságot. Az amatőrök ingyen játszhatnak a csak kezdőknek szóló kategóriákban, lesz olyan asztal, ahol a szórakozóhelyekhez hasonlóan kihívhatják egymást a versenyre látogatók. A 18 éven aluliaknak a részvételt szintén ingyenesen biztosítják a szervezők.

A helyszínre érkezők különleges élményben részesülnek, az 1100 négyzetméteres csarnokban negyven profi csocsó versenyasztal látványa fogadja őket, amint több száz versenyző és hobbi játékos merül bele a pörgetésbe.

A SÍN Kulturális Központ (Budapest, XVIII. kerület, Lenkei u. 17-19.) a Magyar Csocsó Szövetséggel karöltve szervezi A Mi Asztalunk Fesztivált, amelynek keretében három napon át különböző művészeti programok kísérik a 6. Csocsó Országos Bajnokság és Világbajnoki Selejtező mérkőzéseit. Például március 21-én, pénteken este öt órától Kukorelly Endre, Darvasi László és Farkas Zsolt tart felolvasóestet a csocsóról és fociról, amelyet táncelőadás, filmvetítés követ és az Skambulance zenekar koncertje.

A programokra a belépés ingyenes. A részletekről, nevezésről, programokról információ a http://www.csocso.info honlapon található.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását