2024. április 25. - Márk

Lyukat harapott a nyelvébe

Müller Attila – mily meglepő - gyerekkorában sem kerülte az extrém helyzeteket. Mindenkit ér kisebb-nagyobb kínos és egyben vicces sztori. Ha pedig mindez a hírességekkel történik, még érdekesebb.
2008. március 13. csütörtök 17:42 - Hírextra
Müller Attiláról mostanában már hallhattunk egy-két szívderítő kalandot: nemrég arról számolt be, hogyan került a szemére egy szép kis monokli. Most íme egy újabb gyöngyszem.

- Biztosan mindenkinek volt gyerekkorában egy háromkerekű biciklije. Az enyém piros vázas, sárga ülőkés nagyon menő kis járgány volt. Anyukám mesélte, hogy általában azt képzeltem magamról, hogy motorozok, ehhez még a nyelvemet is kiöltöttem, mert annyira koncentráltam.

A népszerű műsorvezető vidéki kertes házuk környékén is imádott berregni a kis háromkerekűvel, arra azonban nem gondolt, hogy a lépcsővel meggyűlhet a baja.

- Mezőkövesden - ahol éltünk - volt egy verandánk, és kitaláltam, hogy édesanyám elé hajtok, igen ám csak közbe jött hat lépcső, amin én ugyanolyan lendülettel hajtottam, mint egy sima terepen. Már előtte is történtek velem balesetek, és azok következményeként tört ki néhány fogam. A verandás-lépcsős történetnél sikerült orra esnem, és mivel alul és felül is mindössze egy-egy fogam volt, a nyelvemet pedig – a nagy koncentrálásban – kint felejtettem, így sikerült egy lyukat harapnom a saját nyelvembe.

Attila szülei még emlékeznek rá, hogy olyan méretes kis lyuk tátongott a nyelvén, amelyen rendesen át lehetett látni. A heg azóta eltűnt, a szívtipró pedig keresi az újabb kalandot, amelyről természetesen majd a Netbulvár olvasói értesülhetnek először.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását