2024. április 25. - Márk

Hetedikek a magyarok

A hetedik helyen végzett a Szekeres Ildikó, Nagy György duó a finnországi Vieruma:kiben zajló vegyescurling-világbajnokságon, miután csütörtökön 7-4-re kikapott a kanadai kettőstől.
2008. március 13. csütörtök 18:01 - Hírextra

A hazai szövetségtől származó információ szerint a magyar kettős közel állt a még komolyabb sikerhez, mivel kétszer is nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy folytathassa szereplést.

Csoportjában a svédekkel és a kanadaiakkal holtversenyben az élen végzett, az elsőséget pedig csütörtökön reggel egyetlen csúsztatással döntötték el. Mindegyik párosnak volt egy lehetősége, s amelyiknek a köve a középponthoz a legközelebb állt meg, az lett a győztes. Ebben az összevetésben a svédek bizonyultak a legjobbnak, ezzel elődöntőbe kerültek, a magyarok pedig a kanadaiakkal játszottak a csoport második helyéért. Nyolc end után 4-4- volt az állás, az ezt követő extra endet pedig a kanadaiak nyerték 3-0-ra. A magyar kettős csoportmérkőzésen 6-4-re verte rájátszásbeli riválisát.
A magyarok a 7-9. helyezettek közül a legtöbb győzelemmel rendelkeztek, ezért lett az övék a hetedik hely.

Elődöntőben vannak a svájciak, a norvégok és a svédek, hozzájuk csatlakozik majd a finn duó, vagy a cseh-kanadai párharc győztese.

Az első alkalommal kiírt vegyes-vb - amelyen 24 csapat indul - vasárnapig tart.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását