2024. április 26. - Ervin

Vérdíj a tizenéves szurkálókra

Kétszázezer forint jutalmat ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságot egy, az Örs vezér téren történt januári szurkálás ügyében - értesült a HavariaPress. A forgalmas pesti közlekedési csomópontban még január 25-én kora este, a metróvé
2008. március 12. szerda 16:17 - Hírextra

 A nyomozás eddigi adatai szerint a tettesek hárman voltak, egyikük egy 15-17 év körüli lány, két társa hasonló korú fiú volt. Őket azonban eddig nem sikerült kézre keríteni, a rendőrség ezért a lakosság segítségét várja, a nyomravezető részére 200 ezer forintot ajánlottak fel.

Az ismeretlen elkövetők egyike 150-155 centi magas, vékony testalkatú, rövid, enyhén hullámos, világos hajú fiatalember, aki a támadás idején fekete mintájú, fehér színű baseballsapkát, fehér kapucnis felsőt és világoskék farmernadrágot viselt.

Társa 16-17 éves, 170 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötét hajú fiú, akin prémes gallérú kapucnis fekete kabát és világoskék farmernadrág volt. A társaságukban lévő sötét hajú lány 160 centiméter magas és átlagos testalkatú volt, ő a szemtanúk szerint sötét farmernadrágot és fehér vagy ezüstszürke kapucnis kabátot viselt.

A BRFK életvédelmi nyomozói várják mindazok bejelentéseit, akik a személyleírás alapján felismerik a tetteseket, vagy bármit tudnak a tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban. Bejelentés tehető a "Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon is.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását