2024. április 28. - Valéria

Kamasz rablókat fogtak el

Három 14 éves fiú rabolt ki egy 17 éves fiatalembert a Borsod megyei Ózdon, a rendőrök elfogták őket - mondta el az MTI-nek a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa szerdán.
2008. március 12. szerda 16:13 - Hírextra

Dobi Tamás közölte: a rendőrségi eljárás során kiderült, hogy a rablást ad hoc jelleggel követte el a három ózdi fiatalkorú. A bűncselekmény még hétfőn történt, amikor a 17 éves sértett barátjával együtt egy helyi focipályán ment keresztül, ahol hat fiú futballozott. Ekkor hárman odamentek hozzá, s felszólították, hogy adja át pénzét és egyéb értékeit.

Az elkövetők egyike fenyegetőzött, a három rabló összesen kétszáz forintot, egy mobiltelefont és egy márkás baseballsapkát zsákmányolt, ezek után az egyik 14 éves gyanúsított többször megrúgta az áldozatát, s csak ezek után engedték elmenni a tőlük három évvel idősebb sértetett és annak barátját - tette hozzá.

Az esti órákban a sértett az egyik ózdi bevásárlóközpontban felismerte támadóit, majd azonnal értesítette a rendőrséget, így sikerült előállítani a három 14 éves elkövetőt, akik elismerték tettüket, s a rabolt értékeket is megtalálták náluk a rendőrök. Az ózdi rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás miatt indított eljárást az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását