2024. május 6. - Ivett, Frida

Nem lesz szobra Fehér Miklósnak

A Győri ETO labdarúgócsapata nem állíttat szobrot a 2004 januárjában elhunyt Fehér Miklós emlékére. Erről a klub tájékoztatta szerdán az MTI-t. "Nem kívánunk a gyászoló család akarata ellen menni, ezért nem állítunk Fehér Miklósnak, a Benfica és az ETO ko
2008. március 12. szerda 15:05 - Hírextra

Elfogadjuk Fehér Miklós édesapjának azon döntését is, miszerint a jövőben nem kíván az ETO-val kapcsolatot ápolni. Számunkra érhetetlen döntése, de ha a gyászoló család számára ez hoz megnyugvást, akkor ez ellen sem kívánunk tenni. Ugyanis az ETO számára is fájdalmas az, ami Fehér Miklós tragikus halála kapcsán időről-időre történik, azaz a méltó tiszteletadás ellenére, mint volt nevelő egyesülete sokszor kerültünk jogtalanul méltatlan helyzetbe" - áll többek között a klub közleményében.

A szobor - amely Kligl Sándor alkotása - már elkészült és tervek szerint a pünkösdi emléktornán avatták volna fel. A műalkotást - sajtóértesülések szerint - a magát becsapottnak érző szobrászművész ingyen felajánlotta Fehér Miklós szüleinek.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását