2022. szeptember 30. - Jeromos

Két személy dönti el Magyarország sorsát

A villany ára az MVM szétverésével tovább fog emelkedni az év végére egy kilowattóra ára elérheti a 40 forintot, 2010-ig akár 100 forintot is.
2008. március 12. szerda 10:42 - Hírextra

Magyarország sorsát az első Gyurcsány kormány megalakulását követően öt - tíz személy döntötte el. Erről a lehetőségről Gyurcsány Ferenc önmaga szólt Friderikusz Napkelte c. műsorában 2003. december 29-én.

Részlet Friderikusz műsorból:

Gyurcsány:"…Én azt ambicionálom, hogy csináljuk meg ezt az országot, (Friderikusz közbeszólása: Ez szép!) melyre azt gondolom, hogy ezen az oldalon öt, tíz embernek lesz döntő befolyása, és fogalmam sincsen, hogy én ezzel rontanék a maguk dolgain, vagy javítanék…."
Mára a ketten maradtak az ötből: Gyurcsány és Kóka.

Azzal, hogy a Gyurcsány neki látott a villamos művek szétverésének, megásta a saját kormánya sírját és biztosította, hogy a 2010-es választások után az SZDSZ ne legyen parlamenti párt.

A villany ára az MVM szétverésével tovább fog emelkedni az év végére egy kilowattóra ára elérheti a 40 forintot, 2010-ig akár 100 forintot is.

Tisztán kell látni, hogy a Miniszterelnök eljárásnak politikai támogatói SZDSZ és FIDESZ mezben egyaránt megtalálhatók, miután a karvaly tőke pártállás nélkül pénzeli a hivatalnokokat, és szakértőket. Juhos László, a Reális Zöldek Klub elnöke

Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását