2024. május 8. - Mihály

Divatmárkák a pesti bemutatón

Olasz divatmárkák budapesti bemutatóján vehet részt és egy portál rovatszerkesztője lehet az, aki a megnyeri a www.divatlap.hu honlap által hirdetett versenyt. A felhívásra, korhatár nélkül, bárki jelentkezhet.
2008. március 12. szerda 18:34 - Hírextra

 A feladat az, hogy írni kell egy szabadon választott témájú divatcikket, interjút, vagy kitalált sztorit maximum egy gépelt oldalnyi terjedelemben. Az anyag május 10-ig küldhető be a divatcikk@divatlap.hu e-mail címre, egy rövid, bemutatkozó fényképes önéletrajz kíséretében - tájékoztatta a távirati irodát Rajna András, a honlapot üzemeltető cég vezetője.

A három legjobb cikk szerzője részt vehet a Műcsarnok által szervezett Nation and Fashion elnevezésű, május 24-25-én megrendezendő exkluzív divateseményen. A játék végső nyertese az lesz, aki erről a bemutatóról a legszínvonalasabb tudósítást írja.

A Reneszánsz Év keretében megvalósuló divatbemutató-sorozaton a tervek szerint Patrízia Pepe, Moschino, Missoni, Just Cavalli, Guess by Marciano, John Richmond, Dsquared és Ferre kollekciók láthatók. A nyertesnek a honlap felajánlja egy 2008 második felében induló rovat szerkesztését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását