2024. április 29. - Péter

Agglegényárverést tartanak

A teremtés koronáinak legígéretesebb nőtlen példányaira lehet licitálni a kazahsztáni Karagandában, ahol immár másodszor rendezik meg az agglegényárverést.
2008. március 12. szerda 08:32 - Hírextra

A jelölteknek szigorú előzetes válogatáson kellett részt venniük, s mindössze heten bizonyultak méltónak arra, hogy kalapács alá kerüljenek. Többségük 21 és 45 év közötti. A nyolcadik "kikiáltási tétel" egy 52 éves tartalékos ezredes, aki olyannyira esdekelt a részvétel jogáért, hogy a zsűri szíve megesett a derék tiszten - olvasható a Lenta című orosz hírportálon.

Mind a nyolc jelölt előzetes tanfolyamon vett részt, elsajátítandó némi illemtant, csiszolt beszédmodort és ízlést. Az árverés során az agglegényeknek több versenyszámban is meg kell mérkőzniük. Ezek egyike a kommunikációs megmérettetés, amelyből az kerül ki győztesen, aki a legtöbb hölgy telefonszámát gyűjti össze.

A jelöltek bemutathatják, miként jeleskednek a konyhában, hiszen egy agglegénynek egy romantikus éjszaka után finom reggelivel illik kedveskedni kedvesének.

A legényeknek számot kell adniuk ének- és tánctudásukról is, valamint verseket kell szavalniuk.
A kikiáltási ár 500 tenge, azaz 705 forint. Kölcsönös szimpátia esetén az agglegényeknek az értük a legtöbbet kínáló hölgy rendelkezésére kell állniuk egy éjszaka erejéig.

Az agglegényárverést másodszor rendezik meg Karagandában. Az első licitálást 2005-ben tartották, amikor a válogatáson méltónak talált hivatalos jelölteken kívül "gazdára", pontosabban "gazdasszonyra" talált még négy önkéntes férfiú. A legkapósabb agglegény 35 ezer tengéért, vagyis 49 ezer forintért kelt el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását