2024. március 29. - Auguszta

Utcára kerülnek a postások?

A fővárosi Ecseri útnál magasodó, munkásszállóként használt toronyházat, illetve a mögötte található oktatási központját is eladja a Magyar Posta Zrt.
2008. március 11. kedd 08:05 - Hírextra
. Az állami cég szóvivője azzal magyarázta a döntést, hogy az ingatlanok hamarosan kiüresednek, mivel az oktatás is a Gateway Business Centerben, a posta új, bérelt központjában folytatódik. Az érintett dolgozók albérlet-hozzájárulást kapnak majd.

Tomecskó Tamás, a Magyar Posta szóvivője szerint a látszat ellenére a társaság nem szabadul meg minden ingatlanától, sőt, a posta rendelkezik a legtöbb saját épülettel. Ismert, a 2002-es kormányváltás óta a társaság kihasználatlanságra, rossz állapotukra hivatkozva megvált a bajai, a dunakeszi, a tassi, a Római-parti, a surányi, két siófoki, a fenyvesi és a tatai üdülőjétől, a szántódi üdülőtáborától, a gyöngyösi kempingjétől és egy mátrakeresztesi üdülőingatlanától. A társaság végül siófoki gyermeküdülőjét is eladta, noha arról volt szó, hogy a fent említett jóléti intézmények bevételét elsőként a Balaton-parti gyermeküdülő felújítására fordítják.

– Az ÁNTSZ-engedélyhez szükséges 300 millió forintra nem volt forrás – közölte a cég, amely ugyanakkor 350 millió forintért vásárolt üdülési csekket dolgozóinak, illetve gyermeküdültetésre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását