2024. április 25. - Márk

Britney nem akar a férje helyett fizetni

Míg Britney Spears költekezését heti negyedmillió forintnyi zsebpénz kiszabásával regulázta meg egy Los Angeles-i bíróság, a popsztár új ügyvédje megkérdőjelezte a bíróságon, hogy az énekesnőnek kellene fizetnie a tavaly október óta zajló viharos gyermeke
2008. március 11. kedd 19:05 - Hírextra
Stacy Phillips ügyvédnő azzal érvelt, hogy Spears az eltelt hónapok alatt már több mint egymillió dollárt (171 millió forint) fizetett ki a per költségeire, s ebből csak Kevin Federline ügyvédi számlái több mint háromszázezer dollárra (több mint 50 millió forint) rúgtak. Holott amint azt az ügyvédnő egy éttermi számlával is bizonyította, a volt férj megengedheti magának, hogy egy csaknem 400 dolláros (68 ezer forint) fogyasztásra kétezer dolláros (341 ezer forint) borravalót adjon a pincérnek.

Federline ügyvédje, Mark Vincent Kaplan, aki 600 dolláros (102 ezer forint) óradíjért védi ügyfele érdekeit, azzal hárította el az ellenfelei zsebében turkáló Phillips érvelését, hogy ez nem egy közönséges ügy. "Ha a bíróság úgy értékeli, hogy egyszerű gyermekelhelyezési perről van szó, akkor bajban vagyok" - riposztozott Kaplan, hozzátéve, hogy "a mi oldalunkon minden azért történt, mert Mr. Federline megpróbálja megvédeni a gyermekeit egy nagyon veszélyes és folyamatosan változó helyzetben."

Ebben az ügyben hétfőn nem történt előrelépés a feljebbviteli bíróságon, ám a törvényszéki szóvivő szerint talán kedden dönt a bíró.

Spears exférje tavaly kapta meg az egy- és kétéves kisfiúk kizárólagos felügyeleti jogát. Januárban egy botrányosan végződött láthatás után a lelki válságba jutott anyát végleg eltiltották a gyerekeitől, s bár Federline február vége óta engedne ez ügyben, a bíróság egyelőre nem engedélyezte a rövid látogatásokat sem.

Közben hétfőn egy másik bíró heti maximum 1500 dolláros (256 ezer forint) zsebpénzt bocsátott a július végéig apja gyámsága alatt álló popdíva rendelkezésére, akinek a becsült vagyona 100 millió dollár (17 milliárd forint).

A bíró emellett két specialistát is kinevezett, akiknek az lesz a feladatuk, hogy amíg az énekesnő gyámság alatt él, segítsenek neki és ügyvédeinek. Az egyik szakértő havi 25 ezer dolláros (4,3 millió forint) fizetésért nyújt teljes körű tanácsadást minden a gyámságot érintő kérdésben. A másik pedig havi 15 ezer dollárért (2,5 millió forint) teszi rendbe Spears szerződéseit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását