2024. május 2. - Zsigmond

Légy spontán!

Ha egy új kapcsolat elkezdődik, a nő megadja neked azt a lehetőséget, hogy nagyszerű első benyomást tehess rá. Minden, amit csinálsz, újszerűnek és frissnek fog tűnni, és mivel a társaság is új, minden megjegyzés, amit teszel, vagy legyen szó akár egy hag
2008. március 10. hétfő 16:11 - Hírextra
A kapcsolat akkor marad élvezetes, ha mindig újdonságokat rejt, és folyamatosan frissül. A minták, hagyományok és gyakorlatok igen unalmasak, és elősegítik, hogy a nő egy tökéletes indokkal otthagyjon téged.

Persze, mindennap valami új, spontán dologgal előrukkolni nem kis feladat. Szerencsére, egy kis előretervezéssel, igazán spontán és nagyszerű srácnak tűnhetsz. Már bizonyára rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy tudd, melyek azok a források, amelyek a tökéletes spontaneitás illúzióját keltik a párodban.

Tehát olvasd el alábbi ötleteinket, amelyek segítségével elmerül majd a spontaneitásodban, és odáig lesz a tudattól, hogy minden egyes randevú alkalmával képes vagy valami különlegeset tenni – függetlenül attól, hogy az ötleted egyáltalán nem eredeti.

Légy új a számára

Már ismered a helyi éttermeket, klubokat, bárokat, találkozóhelyeket és parkokat, amelyek tökéletes randi helyek. Tudod, hogy a nők imádják a kedvenc éttermed gesztenyebarna foteljeit vagy, hogy minden nő imádja a gyümölcsös koktélokat a kedvenc klubodban. Nem tudja, hogy korábban már jártál itt, tehát tartsd ezeket a helyeket a tarsolyodban, és csak akkor vesd be őket, ha azt szeretnéd tükrözni, hogy igazán élvezel új dolgokat kipróbálni.

Foszd ki a barátaid, ötletekből

A barátok beszámolója csodás módja annak, hogy a kicsit megtervezett spontaneitásba új ötleteket lopj. Kérd ki a véleményüket egy-egy étteremről, moziról, műsorról, játékról, galériáról vagy más tipikus találkahelyről. És még ha ezek az ötletek nem is a te fejedből pattannak ki, ő nem fog rájönni, akkor sem, ha már évek óta egymást boldogítjátok.

Ne gyárts „terveket”

Ez nem azt jelenti, hogy tilos megtervezni az együtt töltött időt. Mindenki elfoglalt, így ha nem egyeztetsz időpontot, az elég idegesítő lehet. Ezt úgy tekintheti, mintha te akarnád beosztani az idejét, vagy egyáltalán nem vennéd figyelembe az életvitelére. Ezt a problémát kikerülheted úgy, hogy előre lefixáljátok a randi időpontját és hosszát anélkül, hogy közölnéd vele a randevú tárgyát, tartalmát. Így még hathatsz rá a meglepetés erejével. Ha a meglepetést fokozni szeretnéd, mondd neki, hogy elviszed ebédelni, és az utolsó pillanatban vidd el egy színházba vagy egy előadásra, amit futólag említett még neked.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását