2024. április 27. - Zita

Horn Gábor: Elkészültek a törvénymódosító javaslatok

Elkészültek a törvénymódosító javaslatok arra az esetre, ha a népszavazáson az igen voksok kerülnek többségbe - mondta újságíróknak vasárnap a kampánycsend lezárulta után Horn Gábor. Az SZDSZ kampányfőnöke ugyanakkor figyelmeztetett arra, hogy először meg
2008. március 9. vasárnap 19:37 - Hírextra

Közlése szerint az igenek győzelme esetén készen állnak a vizitdíj és a kórházi napidíj minél hamarabbi eltörlésére, illetve arra, hogy nem vezetik be a tandíjat.

Tudomásul kell venni az emberek döntését, "mert itt kezdődik a demokrácia" - jelentette ki Horn Gábor, hozzátéve, hogy a kieső bevételek kompenzációja fel sem merülhet, mert a választók döntésének következménye van.

A várható részvételről úgy nyilatkozott, hogy előzetesen ő maga is 40-50 százalék körülire tette azt. Mint mondta, abból a szempontból pozitív a részvétel, hogy a választásra jogosultak el tudják mondani a véleményüket, azt viszont csalódásnak nevezte, hogy három igazi nagy reformkérdés kapcsán elhitték: van visszaút. Hozzátette, szerinte nincs.

Horn Gábor előzetesen azt jósolta, hogy meglepetésszerű lesz a "nem" szavazatok aránya.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását