2024. április 29. - Péter

Divatos a nagy segg

Afrikában divatba jött a terebélyes hátsó, amely két elefántcsontparti lemezlovas száma után indult hódító útjára. A siker nyomán a popsi méretét növelő, de veszélyes csodaszerek özönlötték el a piacokat - számolt be a BBC spanyol nyelvű adása
2008. március 9. vasárnap 14:47 - Hírextra

Amikor felcsendül DJ Mix és DJ Eloh Borbaraba, vagyis méretes popó című száma, a táncparkett megtelik a hátsójukat vígan rázó emberekkel. Az új táncőrületnek az elefántcsontparti futballválogatott is behódolt, a közelmúltban megrendezett Afrika-kupán például minden egyes gól után bősz riszálásba kezdtek Drogbáék.

A Borbarabát éneklő DJ-páros elmondása szerint elsősorban az afrikai nők előtt akart tisztelegni a számmal, bár tisztában vannak vele, hogy zenéjük mindkét nemet elérte. A zenészek egyik háttértáncosa szerint a Borbaraba segít a nagyobb méretű nőknek abban, hogy legyőzzék terebélyesebb hátsójuk miatt érzett szégyenlősségüket.

A nagy fenék körül kialakult őrület azonban komoly veszélyeket rejt magában, Abidján városának kiterjedt piacán ugyanis megjelentek a testrész méretét növelő csodaszerek. A kis ampullákban 2 dollárért (340 forintért)kapható szert naponta egyszer kell beinjekciózni az izomba, hogy a kívánt növekedés meginduljon. Akit a fecskendő gondolata elriaszt, ugyanezért az összegért krém formájában is részesülhet a csodaszerből, amely nem tartalmaz részletes leírást az összetevőkről. A címkén mindössze a B12 vitamint a nagy fenék és nagy mell feliratokat tüntették föl.

Az egészségügyi minisztérium nem engedélyezte a szert, amelyet a legtöbb nőgyógyász is gyanúsnak tart. "Kockázatos lehet az egészségre, mert nem ismerjük az összetevőit" - mondta Marcel Sissoko nőgyógyász. A BBC által megkérdezett Oregoni Egyetem szakértője elmondta: nem tud olyan kutatásról, amely kimutatta volna, hogy a B12 vitamin bármi másra is alkalmas lenne, mint a B12 vitamin pótlására.

DJ Mix és DJ Elah közben igyekezett gyorsan leszögezni, hogy nem állt szándékukban arra sarkallni a nőket, hogy ismeretlen szerekkel kezeltessék magukat. Abidján női lakosainak nagy része úgy nyilatkozott, hogy nem akarják kipróbálni a szert, s inkább megelégszenek a természet adta domborulatokkal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását