2024. május 3. - Tímea, Irma

Búcsúztak a tőrözők

Az olimpiai kvótáért még versenyben lévő Mincza-Nébald Ildikó a nyolcaddöntőben fejezte be szereplését a női párbajtőrözők szentpétervári Világkupa-versenyén.
2008. március 9. vasárnap 18:56 - Hírextra

Ez azt jelenti, hogy a kvalifikációs sorozat jövő hétvégi utolsó versenyén, a görögországi Florinában kell a lehető legjobban szerepelnie, konkrétan döntőbe kerülnie a pekingi részvételért.

A viadal honlapja alapján Mincza a 64-es táblán a francia Audrey Belviso (15-7) és Izsó Katalin (15-8) legyőzésével került be a legjobb 16 közé, ahol 15-13-ra alulmaradt a kínai Csang Livel (Zhang Li) szemben.

Ugyaneddig jutott a kétszeres olimpiai bajnok, 2006-ban vb-aranyérmes Nagy Tímea is. Az első körben az orosz Jevgenyija Sztroganovát győzte le 15-11-re, majd a lengyel Malgorzata Stroka ellen nyert 15-4-re, aztán 6-5-re kikapott az orosz Tatyjana Logunovától.

Izsó Katalin mellett Hormay Adrien is a második fordulóban búcsúzott, Kiskapusi Dóra pedig már az első mérkőzésén alulmaradt.

Az olimpiai részvételét korábban bebiztosító Szász Emese nem vett részt a versenyen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását