2024. április 19. - Emma

Exkluzív ajándékok nőnapra

Az idei nőnap legexkluzívabb ajándéka Kijevben a fehér szegfűvel párosított díszkáposzta, a piros táskába helyezett napraforgók és a szív alakú virágcsokor. Az orosz nyelvű kijevi Szegodnya napilap internetes kiadásának pénteki írása szerint a nőnapra kés
2008. március 7. péntek 12:38 - Hírextra

A hölgyeknek kedveskedni akaró férfiak visznek mindent: rózsát, tulipánt, szegfűt.

Nagy a kereslet a nem olcsó, formatervezett virágkompozíciók iránt is. Nagyon népszerűek az alacsonyabb árfekvésű, fehér, rózsaszín és kék jácintokból összekomponált, tetszetős kosarakban elhelyezett csokrok. Ezekért 200 hrivnyát (kb. 7 ezer Ft.) kérnek. Alig kerül többe az idei tavasz favoritjának számító, piros táskában árult napraforgócsokor, amit 250 hrivnyáért kínálnak. Ehhez képest nem számít drágának a 300 hrivnyáért árult, fehér szegfűből és díszkáposztából összeállított fantáziamozgató csokor.

Legmélyebben annak a férfinak kell a zsebébe nyúlnia, aki szív alakú virágcsokorral akarja meglepni szíve választottját, mert 300-400 hrivnyával (10-14 ezer forint) lesz soványabb a pénztárcája.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását