2024. április 29. - Péter

Hol volt öt évig?

A londoni rendőrség még mindig nem tudja pontosan, mi történt azzal a férfivel, aki eltűnése után öt és fél évvel pár napja besétált egy őrszobára. John Darwinról azt hitte a családja, hogy a tengerbe fulladt, amikor még 2002-ben Hartlepool közelében megt
2007. december 4. kedd 16:28 - Hírextra
Az 57 éves volt tanár és fegyőr szombaton jelent meg egy londoni rendőrőrsön és közölte: "azt hiszem, eltűnt személy vagyok".

Darwin azóta találkozott két fiával - felesége azonban hat hete eladta házukat és feltételezések szerint Dél-Amerikába költözött.

A londoni Times egy szomszédra hivatkozva azt írta, hogy az asszony a nyáron Panamában járt, és hogy ott bankszámlát nyitott, amelyen többszázezer font van.

Közben a rendőrség megpróbálja kideríteni, hogy mi is történhetett Darwinnal. Az első lépés az lesz, hogy az eltűnése ügyével erdetileg foglalkozó, észak-kelet angliai Cleveland nyomozói Londonban kikérdezik a férfit.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását