2024. március 29. - Auguszta

Felszámolják a népszerű éjszakai piacot

A thaiföldi főváros egyik legnépszerűbb turistacélpontja, a Suan-Lum éjszakai bazár elhagyására szólította fel egy bangkoki bíróság az ott működő mintegy 3 ezer bolt, étterem és egy thai bábszínház tulajdonosait.
2008. március 5. szerda 10:31 - Hírextra

Egy ingatlanfejlesztő cég Bangkok legmagasabb épületét, egy szállodát és egy plázát szeretne felhúzni a város egyik legdrágább telkén, amely forgalmas közlekedési csomópont, egy metróállomás és thai főváros legnagyobb és leghíresebb belvárosi parkja, a Lumphini mellett terül el.

Bangkoki sajtóértesülések szerint a Central Pattana egy nagykövetségi épületsor felépítését is tervezi a telken, amelynek tulajdonosával, a Crown Property Bureau-val már aláírta a hosszútávú bérleti szerződést.

A bíróság "elkobzással, letartóztatással és börtönnel" fenyegette meg azokat a kereskedőket, akik nem hagyják el harminc napon belül a területet.

A nyüzsgő "éjszakai piacok" Bangkok fő nevezetességei közé tartoznak. A Suan-Lum bazártól egy metróállomásnyira működik a fő éjszakai piac, a szexiparral szorosan egybeolvadt Patpong.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását