2024. április 25. - Márk

Népszavazási értesítőt égetett

Csaknem ezernégyszáz népszavazási értesítőt égetett el egy kecskeméti postás - értesült a Magyar Nemzet. Közben a fővárosban is az értesítőkkel akadtak gondok: több mint kétezret nem vett át a gazdája Budapesten, a tizenegyedik kerületben.
2008. március 4. kedd 10:45 - Hírextra

A Bács-Kiskun megyei megyeszékhely jegyzője, Metzinger Éva elmondta, úgy szereztek erről tudomást, hogy egyre többen éltek panasszal a helyi választási irodánál. Kiderült, a kézbesítő, aki összesen egy hónapja volt a postánál, elégette a dokumentumokat.

A postás azzal védekezett, hogy azért semmisítette meg az értesítőket, mert megrettent a feladattól. A posta büntetőfeljelentést tett az ügyben, és a helyi választási irodával közösen ingyen értesítik az 1400 érintettet a népszavazásról. A dolog érdekessége, hogy alig pár napja Debrecenben is gondok voltak az értesítők kézbesítésével. Napokkal korábban egy 21 éves debreceni postás ásta el a rábízott 732 népszavazási értesítőt. Közben a fővárosban is az értesítőkkel akadtak gondok. - Kétezer népszavazási értesítőt nem vett át a gazdája Budapesten, a XI. kerületben - ezt közölte a helyi választási iroda egyik munkatársa a városrészben lakó Fürjes Dórával, aki a saját és férje dokumentuma után érdeklődött. (Magyar Nemzet)

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását