2024. május 3. - Tímea, Irma

Népképviseleti szerv akadályozása

Népképviseleti szerv működésének akadályozása miatt büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen a Heves Megyei Közgyűlés - jelentette be kedden Gyöngyösön a megyegyűlés elnöke.
2008. március 4. kedd 19:02 - Hírextra
Jelenleg jogászok dolgoznak a feljelentés elkészítésén - közölte sajtótájékoztatón Sós Tamás (MSZP).

Minderre azt követően kerül sor, hogy február 29-én botrányos jelenetek játszódtak le a megyegyűlés ülésén, amikor az egri kórház vagyonkezelésére és működtetésére kiírt pályázatról döntött a testület.
A hallgatóság egy része folyamatos bekiabálásokkal, olykor kórusban rigmusokat skandálva zavarta az önkormányzat munkáját. Sőt dulakodásra is sor került azt követően, hogy az elnök a hangoskodók eltávolítására szólította fel a biztonsági embereket. Végül még egy élő malacot is elengedtek a teremben a működtetés átadásának ellenzői.

Sós Tamás elmondta, hogy azóta is folyamatos atrocitások érik a megyegyűlés szocialista képviselőit. Egyikük fehér port kapott, egy másiknak a házára vörös csillagot festettek, illetve volt, akit azzal fenyegettek meg, hogy felgyújtják az otthonát.

Ebben a helyzetben döntött a feljelentésről a megye vezetése. Annál is inkább, mert számos jóérzésű választópolgár arra bíztatta őket, hogy ne hagyják szó nélkül a történteket - mondta Sós Tamás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. március 4. 19:24
Hát, elvtársak, csak így tovább!
Ahogy Bástya elvtárs is elmebajt kapott az uszodában "sprickoló népség"-től, anno Rákosi Manó....

Jelentgessétek hát fel ti is a választópolgáraitokat, ha azok a pofátokba merik mondani a néktek nem tetsző véleményüket...!

Azért, egy szerény javaslatom lenne: Vegyetek előbb alapos futóedzéseket, ha ép bőrrel szeretnétek megúszni a dolgot....

Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását