2024. május 2. - Zsigmond

Milánó is a kínai repülőjáratok menetrendjén

A kínai légitársaságok zászlóshajója, az Air China március 30-ával beindítja Milánó és Sanghaj közötti új, nonstop járatát, amely hetente négyszer - kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap - közlekedik a társaság Airbus A340 típusú gépével.
2008. március 4. kedd 11:10 - Hírextra
A típuson új kialakítású prémium kabin szolgáltatás várja a légi utasokat, amely két nagy komfortfokozatú osztályt jelent: a Tiltott lakosztálynak (Forbidden Pavilion) elnevezett első osztályt és a Főlakosztálynak (Capital Pavilion) elnevezett üzleti osztályt. A Sanghajból induló járatok (CA973) hajnali 1:30 órakor indulnak, és reggel 8:05 órakor érkeznek meg az olasz nagyvárosba. A Milánóból induló járatok (CA974) délután 12:30 órakor indulnak, és másnap hajnali 6 órakor érkeznek meg a kínai metropolisba. (Minden időpont helyi idő.)

- Az új járat révén még többen utazhatnak közvetlenül Kína és Olaszország között, és további járatbővítési lehetőségek nyílnak meg a légitársaság előtt. Természetesen, az utasok számára ez újabb könnyebbséget és az üzleti kapcsolatok szélesedésének lehetőségét jelenti - mondta Zsang Lan, az Air China első alelnöke. - A továbbfejlesztett prémium kabin szolgáltatás magába foglalja a tipikus kínai kényelem elemeit - a "Tiltott lakosztályban" (az első osztályon) és a "Főlakosztályban" (üzleti osztályon) a legkülönlegesebb élményt nyújtó tágas ülőhelyek, különböző szórakozási és étkezési lehetőségek várják az Európából vagy Európába utazókat" - tette hozzá az alelnök asszony.

Az Air China jelenleg a forgalmasabb heteken 14 járatot közlekedtet Pekingből vagy Sanghajból az idegenforgalmi szempontból nagyon fontos Milánóba és Rómába. A kínai légitársaság azonban stratégiailag együttműködik több olasz partnerrel, így például az Alitaliával és az Air One-nal, aminek köszönhetően az utasok átszállással más olasz városokba is kényelmesen eljuthatnak.

Ezzel párhuzamosan az Air China március 31-i kezdettel növeli a járatsűrűséget a Peking-Párizs útvonalon: csúcsidőben naponta két gépet közlekedtet. A járatbővítés különösen nyáron jelent majd nagyobb kényelmet az utasoknak.
Forrás: OTS-Hírvonal
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását