2024. június 15. - Jolán, Vid

Kizuhant a felvonóból és meghalt

Kiesett egy 32 éves brit síelő a francia Alpok egyik felvonókabinjából, és a 25 méteres zuhanás következében szörnyethalt.
2008. március 3. hétfő 16:47 - Hírextra

A felvonóban még három hasonló korú férfi utazott, akiket a helyszínen őrizetbe vett a rendőrség. A személyükről semmit nem hoztak nyilvánosságra. Egyelőre nem derült ki, hogy hogyan történt a tragikus szerencsétlenség, de a nyomozás szerint a kabinban kisebb dulakodás tört ki.

A társaság gyerekkori jó barátokból állt, akik a hét végét közösen akarták eltölteni Chamonix-ban. Vasárnap együtt ettek egy hegyi fogadóban, aztán délután feszálltak a felvonóra. A személyzet szerint ugyancsak "jó hangulatban" voltak, de nem voltak részegek. A rendőrség a tragédia után alkoholtesztet is csináltatott velük.

A BBC hírszolgálata szerint a 32-35 éves férfiak valamiféle "durva játékot" űztek. A rendőri jelentésben az is szerepel, hogy a kabin egyik ablakát is betörték.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását