2024. március 29. - Auguszta

Bor hetedik lett

Bor Barna hetedik lett a +100 kilósok versenyében a cselgáncs Világkupa-sorozat prágai állomásán és a judoinfo.hu című oldal számításai szerint a többiek, számára kedvező eredményei miatt olimpiai kvótát szerzett.
2008. március 2. vasárnap 21:33 - Hírextra

"Barna a korábbi eredményeivel alapozta meg a pekingi részvételt" - mondta az MTI-nek Nagysolymosi Sándor, a férfi szakág vezetője. "Bor az európai kvalifikációs ranglistán jelenleg az ötödik és a legjobb kilenc utazhat az olimpiára. A résztvevők névsora csak az Európa-bajnokság után lesz végleges, de Barnának akkor előnye van a mögötte lévőkhöz képest, hogy öten semmiképpen nem fogják megelőzni."

A prágai viadalon a verseny honlapja szerint a többi, vasárnap tatamira lépett magyar - Krizsán Szabolcs, ifj. Nagysolymosi Sándor (81 kg), Farkas Bálint, Madarász Tamás (90), Péntek Zoltán és Ganter István (100) - helyezetlenül zárt. Szombaton Hammer Erik (60), Taraba Sándor (66), illetve Ungvári Attila és Braun Ákos (73) szerepelt a küldöttség tagjai közül, de ők is idő előtt fejezték be a küzdelmet.

A nők a varsói Vk-viadalon vetélkedtek a hétvégén. Vasárnap egyedül a 78 kilós Dávid Zsuzsa volt érdekelt, ő azonban mindjárt az első meccsén kikapott és búcsúzott. Szombaton Joó Abigél (63 kg) hetedik lett, Ónody Beáta és Perge Ilona (52), Szabó Brigitta (63), valamint Karakas Hedvig (57) pedig egyformán helyezetlenül zárt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását