2024. április 29. - Péter

Buenos Aires Siófokon

A Musical Színház felújította Evita című musicaljét, hozzájárulva Siófok felpezsdülőben lévő színházi életéhez, az előadást új szereposztásban, március 5-én mutatják be a Kálmán Imre Kulturális Központban - tájékoztatta Kiss László, a kultúrközpont igazga
2008. március 1. szombat 07:10 - Hírextra
A Balaton-parti város kulturális központja az új évad kezdete óta arra törekszik, hogy az ország számos jelentős színtársulatát vendégül lássa. Kiss László beszámolója szerint a legutóbb a Madách Színház adta elő a Macskák című darabját, amely iránt akkora érdeklődés mutatkozott, hogy sokan helyhiány miatt maradtak le az előadásról.

A Kálmán Imre bérletsorozat keretében műsorra tűzött Evitánál is hasonló sikerre számítanak. Az igazgató úgy látja, erre garanciát jelent a darab új szereposztása; Berkes Gabriella lesz Eva, fellép továbbá Feke Pál, Makrai Pál, Bardóczy Attila, Tunyogi Bernadett.

Az Evita, Andrew Lloyd Webber és Time Rice legendás darabja Argentína első női politikusa, Maria Eva Duarte Perón életét mutatja be, amely a színpadtól a politika világáig vezet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását