2024. április 19. - Emma

Földbe, vízbe, ágyneműtartóba rejtették a lopott kerékpárokat

Egy délután alatt több elkövető, szinte egymást váltva összesen 26 kerékpárt plusz egy színes televíziót lopott el a Borsod megyei Edelény egyik ingatlanának raktárából. A gyors nyomozásnak köszönhetően a rövid időn belül megtartott rendőrségi házkutatáso
2008. február 29. péntek 16:52 - Hírextra

Dobi Tamás közölte: az edelényi rendőrkapitányságon az ingatlant őrző férfi csütörtökön tett bejelentést, hogy összesen 26 használt, de még jó állapotban lévő kerékpárt és egy színes televíziót vittek el ismeretlen tettesek, mintegy 200 ezer forint értékben.

A helyszín közelében fekvő ingatlanokban megtartott házkutatások során különböző helyekről - például padlásról, ágyneműtartóból - kerültek elő a lopott kerékpárok, akadt olyan amelyet az új "tulajdonosa" a Bódva vizébe rejtett vagy éppen a kertjében ásott el. Az ellopott biciklik mintegy fele előkerült.

Korábban egy edelényi kisfiú azért ment az ingatlan területére február 27-én, hogy onnan hulladékvasat vigyen el, "persze, minden engedély nélkül". Ekkor vette észre, hogy a lezárt melléképületben több kerékpár is van, egyet el is vitt magával. Amikor hazaért, elmesélte ismerőseinek, akik estére elhordták az összes kétkerekűt és a televíziót.

A rendőrség eddigi adatai szerint a lopássorozatban három gyermekkorú és három fiatalkorú vett részt, akik elismerték a bűncselekmény elkövetését. Az edelényi rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását