2024. április 24. - György

Felelőtlen és demagóg a népszavazási kezdeményezés?

Azért felelőtlen és demagóg a Fidesz népszavazási kezdeményezése, mert nem gondolták végig, milyen üzenete lehet az igeneknek - közölte az MSZP frakcióvezető-helyettese pénteken Nagykanizsán.
2008. február 29. péntek 12:08 - Hírextra

"A befektetők, a külföldi elemzők, gazdasági szakemberek számára az igenek többsége azt jelenti, hogy a magyar választók nemet mondanak mindennemű reformfolyamatra" - mondta sajtótájékoztatóján Göndör István.

Emlékeztetett arra is, hogy a Magyar Nemzeti Bank megnyitotta a forint sávhatárait, és ha többségében lesznek az igenek - tette hozzá -, a forint árfolyama olyan mértékre süllyed, amellyel a devizahitelek törlesztőrészleteit fizetők több ezer forintot veszítenek.

A szocialista politikus a Déli Áramlat szerződése körüli vitákra kitérve arról beszélt: hisztériakeltés a Fidesznek az a véleménye, hogy puccs van Magyarországon.

A tét az volt, hogy Magyarország kimarad belőle, vagy tranzitdíj formájában jelentős bevételt is szerez a gázvezetékkel. Ennek megépítése valószínűsíthetően hamarabb megvalósul, mint az Európai Unió által szorgalmazott és Magyarország által szintén támogatott Nabucco vezeték - tette hozzá Göndör István.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását