2024. május 17. - Paszkál

Nincs is veszélyben a Diósgyőr

A Diósgyőr élvonalbeli labdarúgócsapata közleményben cáfolta, hogy veszélybe került volna a klub működése egyik korábbi tulajdonosának szerdai őrizetbe vétele miatt.
2008. február 28. csütörtök 11:32 - Hírextra

"Az NB I-ben szereplő DVTK Borsodi labdarúgócsapat működtetője a Diósgyőr FC Kft. Ennek a társaságnak volt korábban az egyik tulajdonosa H. Ferenc. Mivel H. Ferencnek több mint egy éve semmi köze nincs a DVTK-hoz és a működtető gazdasági társasághoz, nem került veszélybe a futballklub" - áll az egyesület közleményében.

A DVTK egyúttal leszögezi, minden olyan feltevés, amely összefüggést keres a letartóztatott férfi és a futballklub között, teljességgel alaptalan és jelentős kárt okoz a miskolci labdarúgásnak.

A Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán négy embert vett őrizetbe bérleti szerződéseken alapuló tízmilliárd forintos csalás miatt. A gyanúsítottak között van H. Ferenc, a diósgyőri klub korábbi résztulajdonosa is, akinek - sajtóinformációk szerint - vagyonvédelmi cége biztosítja több élvonalbeli labdarúgócsapat mérkőzéseit, illetve a magyar válogatott találkozóit.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását