2024. május 29. - Magdolna

Horthy-megemlékezést is támogat az önkormányzat

A Csongrád Megyei Önkormányzat a 2008-as költségvetésének tervezete szerint összesen 46 millió forinttal támogatja a Rendezvényház Kht. működését, az intézmény közhasznúsági szerződése szerint a tervezett események között szerepel egy megemlékezés Horthy
2008. február 28. csütörtök 10:37 - Hírextra

A jobboldali vezetésű megyei önkormányzat egyes közművelődési és marketing feladatainak elvégzésével a részben a tulajdonában álló Rendezvényház Kht.-t bízza meg, az események szervezését a költségvetés tervezete szerint 46 millió forinttal támogatja - mondta a politikus a közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Az intézmény közhasznúsági szerződése felsorolja az idei esztendőre tervezett rendezvényeket, ezek között számos politikai jellegű esemény szerepel, vendégül látják Bayer Zsolt publicistát, Tőkés László püspököt és megemlékezést szerveznek Horthy Miklós születésének száznegyvenedik évfordulójára is - tudatta a frakcióvezető.

A Rendezvényház Kht. működésének támogatását más szegedi közművelődési intézményekével összehasonlítva is igen magasnak tartja Kozma József. A legnagyobb a szegedi önkormányzat által fenntartott művelődési intézmény, a Gyerekház költségvetése 66 millió forint, dologi kiadásokra 29 millió forint jut, ebből napi több színvonalas programot is szervez - tette hozzá.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását